+38-093-283-60-82
ГоловнаОплата та доставкаСервісний центрБлогГарантіяКонтакти
RU UA

Теорія води частина 1

0 відгуків.

Сторінку створено 09.07.22

Вода, яка проходить по вашому водопроводу, як правило або з поверхневих або підземних джерел. Вона може бути як твердою, так і м'якою.

Жорстка вода перенасичена кальцієм та магнієм. "Завдяки" цим високій концентрації цих елементів, мило погано пінитися і створює тонку плівку на шкірі, волоссі, одязі, посуді. Незважаючи на те, що результати досліджень говорять про те, що ризик смерті від серцево-судинних захворювань нижчий, у регіонах з жорсткою водою, все ж таки, що вона згубно впливає на серце, артерії та кісткову систему в цілому. Вода з підвищеною жорсткістю створює кальцієві та інші відкладення в тілі людини.

Вода може бути м'якою від природи, а може бути жорсткою, після обробки та її очищення. Це не так добре, як може здатися на перший погляд, адже вода, за своєю природою, розчинник і при регулярному вживанні, вона сама починає виводити солі та мінерали з організму людини.

Найбільшою загрозою є хлор та його з'єднання, органіка та пестициди. До цього списку додайте важкі метали, діоксини, віруси, нітрати, лікарські препарати і навіть радіація. До цього дня рівень хлору у водопровідній воді, як і високий, є отруйним хімікатом.

Для того щоб убезпечити себе та свою сім'ю, є кілька примітивних способів трохи зменшити вміст усіх цих шкідливих речовин. Головним із них, можна вважати – кип'ятіння. Але за однієї умови, що процес кип'ятіння води триває не менше 5 хвилин. При такій термічній обробці гине найбільша кількість шкідливих мікроорганізмів. Другий спосіб – очищення за допомогою систем фільтрації води.Якість води на виході безпосередньо залежить від якості самого фільтра. Найкращий зі свого роду і найсучасніший спосіб очищення води - принцип обрптного осмосу. У ньому використовується поліамідна мембрана, з перфарацією 0,001 мкм. що дає можливість проходити через її пори, тільки молекули води, все більше просто відсівається в каналізацію. Тритій спосіб - заморожування води та подальше її розморожування. Така вода набуває властивостей талої води, що безумовно корисніше кип'яченої або водопровідної. Для цього необхідно налити воду у велику ємність, дати їй замерзнути, далі в центрі цього шматка льоду, зробити отвір, підставивши кригу під проточну воду. Весь секрет у тому, що вся шкідлива частина утворюється саме в центрі льоду.


Коментарі/відгуки

Поки що немає коментарів