+38-093-283-60-82
ГоловнаОплата та доставкаСервісний центрБлогГарантіяКонтакти
RU UA

Системи зворотного осмосу для кафе і ресторанів

0 відгуків.

Сторінку створено 08.07.22

Вода в кафеСистеми зворотного осмосу для кафе і ресторанів
Ви власник кафе , бару або шикарного ресторану і Вас турбує питання якості продуктів, невід'ємною частиною яких є такий інгредієнт як вода, тоді ми допоможемо вам.
Що б отримати смачне, корисне блюдо або напій потрібно дотримати одне з дуже важливих умов всі інгредієнти з яких складається ваше блюдо або напій повинні бути бездоганно свіжими чистими і корисними , а вода це інгредієнт який складається в 99% страв і в 100% напоїв.
Так як же отримати цей важливий інгредієнт в потрібній кількості і якості в своєму кафе або ресторані.
1-е як ми описували в наших статтях краща система очищення є система зворотного осмосу, візьмемо її як основу для нашої системи очищення.
2-е щоб забезпечити потрібним обсягами очищеною водою ваш ресторан або кафе потрібно врахувати 2 фактора:
1-й середня витрата води добу, порахувати це можна за кілька секунд подивившись витрата води за місяць і розділити на кількість робочих днів якщо ваше кафе працює без вихідних тоді ділимо на 30 днів і отримуємо середня витрата на добу .
2-й стільки точок забору води вам необхідно . Наприклад якщо у вас є бар,кухня то в даній системі має бути мін 2 точки забору води в барі і в кухні , в кухні можливо встановити дві точки забору води в залежності від необхідності, все розглядається індивідуально .

Знаючи витрату води на добу і кількість точок забору можемо приступати до розрахунків:
кількість точок забору відповідає кількості кранів і невеликих накопичувальних баків(резервних) на 10 літрів води для кожного крана(резервні баки необхідні для створення потрібного тиску в кожному крані) вони все з'єднуються між собою і підключаються до основного накопичувального баку обсяг якого розраховується залежно від максимально допустимого забору води за один раз. Ну наприклад що б кухня почала свою роботу необхідно 30 літрів води, значить основний бак повинен бути хв 30 літрів , як тільки з бака зливається хоча б один літр води система зворотного осмосу автоматично починає фільтрувати воду в основний бак.

Сама ж система зворотного осмосу підбирається в залежності від середньої витрати води на добу, наприклад за день ваше кафе витрачає 100л води значить система зворотного осмосу повинна бути продуктивністю хв 200 літрів на добу.
З'єднуються Баки (резервні і основний) шлангом 1\ \ 4 дюйма (6 мм завтовшки) такий шланг легко ховається і дуже зручний в монтажі.
Для прикладу: система продуктивністю 1500 літрів на добу, двома точками забору і з постійним резервом 45 літрів очищеної води обійдеться в 770 у. О. (вартість установки такої системи 30у. о.)


Коментарі/відгуки

Поки що немає коментарів